Ontdek onze tevreden klanten

Minder stress, meer succes

Bij Deskflow zijn we ervan overtuigd dat we bedrijven kunnen helpen in het besparen van tijd en kosten door hun administratieve processen te digitaliseren en automatiseren. Wie anders kan dit verhaal beter vertellen dan onze gewaardeerde klanten, die dag in, dag uit met Deskflow werken om hun onderneming te optimaliseren? Ontdek de cases hieronder en laat je inspireren door het succes van anderen!

foto van het team van Cuvee

Cuvee - natuurwijnwinkel

"We hadden een oplossing nodig om efficiënt te werken. Zo wilden we een geconnecteerd systeem voor zowel het restaurant als de winkel. Omdat we met twee klantsegmenten zitten, was dit niet eenvoudig te vinden."

lees meer
de ontwerpstudio van Balou

Balou - ontwerpstudio

"De heldere grafieken bieden een overzichtelijke weergave van mijn gegevens. Als kleine zelfstandige waardeer ik het enorm dat ik mijn betalingen op kwartaalbasis kan regelen. Dit heeft mijn werk aanzienlijk vergemakkelijkt."

lees meer
foto van de zaakvoerders van Maarten Construct

Maarten Construct - metaalconstructie

“Met onze groei was het belangrijk dat we een platform vonden dat flexibel was aan onze manier van werken. Vaak zijn systemen gespecialiseerd in een bepaalde sector. Met Deskflow vonden we een platform dat ons vrijheid gaf.” 

lees meer