Slim voorraadbeheer, snelle groei

Kies voor controle en voorkom chaos

De sleutel tot een knallend bedrijf? Een geautomatiseerde voorraad!

Want laten we eerlijk zijn, handmatig je voorraad bijhouden is een gedoe. Naast het feit dat dit tijdrovend is en vatbaar voor fouten, leidt dit ook tot gemiste verkopen of overtollige voorraad. Houd de touwtjes in handen en ga voor realtime inzicht in je voorraadniveaus. Ga voor gemoedsrust en een vlottere bedrijfservaring.

Neem de controle terug en ontdek hoe soepel en succesvol je bedrijf kan opereren.

Vraag je gratis demo aan
een foto van iemand die dozen scant en dan een gelukkig persoon die Deskflow gebruikt

Meer dan alleen het beheren van je producten

Realtime gegevens die net zo snel bewegen als jouw voorraad

Geen gedoe meer met handmatig of dubbel werk. Heb je een verkoop of nieuwe levering? De voorraad wordt automatisch bijgewerkt zodat je altijd op de hoogte bent. Je krijgt zelfs zicht op de theoretische voorraad, rekening houdend met onderweg zijnde bestellingen en inkomende leveringen. Altijd weten wat er werkelijk in je voorraad zit, nu en in de toekomst.

animatie van realtime voorraad updates na aan- en verkoop
animatie van meerdere voorraadlocaties

Voorraadkracht op meerdere locaties:
optimaal beheer, overal

Voorkom verwarring en fouten bij het beheren van meerdere voorraadlocaties. Zonder een georganiseerd systeem kunnen verschillende locaties leiden tot fouten en verwarring in je voorraadbeheer. Koppel eenvoudig barcodes aan specifieke plekken zodat bij elke verkoop en nieuwe levering de voorraad automatisch wordt bijgewerkt. Geen verwarring meer, alleen nauwkeurigheid en efficiëntie in elke stap van je onderneming.

Barcode scanning voor snelle & foutloze identificatie

Voorkom kostbare fouten en verspil geen tijd meer met handmatige identificatie. Het gebruik van barcodescanning versnelt het proces, minimaliseert risico's en geeft jou de vrijheid om je te richten op groei en succes, zonder gedoe.

iemand die dozen scant met een barcodescanner
animatie van batchnummers en traceerbaarheid

Sterke traceerbaarheid met batch- en serienummers

Versterk de traceerbaarheid van je producten en weet altijd welke producten bij welke klant zijn. Het bijhouden van batch- en serienummers biedt de zekerheid dat je altijd de controle behoudt, zelfs in geval van onvoorziene uitdagingen.

Voorraadtransacties zonder gedoe

Ontsnap aan de frustratie van ingewikkelde voorraadverplaatsingen. Het handmatig aanpassen van voorraadniveaus na elke verplaatsing kan een tijdrovende nachtmerrie zijn. Bij ons verloopt dit vlekkeloos. Voer eenvoudig een transactie door en de voorraad wordt automatisch aangepast. Zo behoud je de controle over je voorraad en vermijd je frustraties door fouten.

Een dame in een magazijn die een voorraadtransfer aan het regelen is
Team samenwerken

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een demo met een van onze productspecialisten via onderstaande knop.
Vraag hier een gratis demo aan