B2B webshop

Laat je B2B klanten zelf online bestellen

We begrijpen dat ondernemen vandaag de dag complexer en dynamischer is dan ooit tevoren. Daarom hebben we een geavanceerd en veelzijdig B2B platform ontworpen om aan al je zakelijke behoeften te voldoen.

Met de B2B-webshop ben jij als ondernemer in staat je klanten een betere, meer gepersonaliseerde ervaring te bieden. Ontdek hieronder alle mogelijkheden!

Vraag je gratis demo aan
animatie van het B2B platform

Onze B2B features

Ons B2B platform is naadloos gekoppeld aan Deskflow. Op deze manier worden alle bestellingen automatisch gesynchroniseerd en verlies je het overzicht niet.

Laat je klanten inloggen om de prijzen te ontdekken

Laat je klanten zelf hun bestellingen plaatsen! Met een persoonlijke login kunnen ze eenvoudig inloggen op het platform en direct de producten met de juiste prijzen bekijken. Geen gedoe meer met handmatig bestellingen zelf invoeren, bespaar kostbare tijd en laat bestellingen automatisch binnenkomen in Deskflow.

animatie login op het B2B platform

Differentieer prijzen voor je klanten

Optimaliseer je condities met ons geavanceerde systeem! Stel gedifferentieerde prijzen en exclusieve kortingen in voor elke klant. Na het inloggen krijgt elke klant een op maat gemaakte ervaring, met prijzen die speciaal voor hen zijn ontworpen. Geen standaardbenadering meer - geef je klanten de unieke behandeling die ze verdienen, rechtstreeks vanaf het moment dat ze inloggen. Ontdek de kracht van personalisatie en bouw sterkere banden met je klanten op!

Stel een minimum bestelhoeveelheid en -bedrag in

Kleine bestellingen kunnen soms voor logistieke uitdagingen zorgen en extra administratieve last veroorzaken. Daarom geven wij jou de controle met de mogelijkheid om een minimum bestelhoeveelheid en bedrag voor je klanten in te stellen. Door deze aanpasbare instellingen kan je niet alleen de logistiek optimaliseren, maar ook zorgen dat bestellingen aan jouw specifieke eisen voldoen. Het resultaat? Een soepeler inkoopproces en minder administratieve rompslomp. Bespaar tijd en moeite met onze handige functies.

animatie van minimale bestelhoeveelheid

Laat klanten eenvoudig bijbestellen

Maak herbestellen moeiteloos met onze handige aankooplijst functie! Klanten kunnen snel en eenvoudig hun vorige bestellingen bekijken en met één klik dezelfde items opnieuw bestellen. Geen gedoe, geen tijdsverspilling — gewoon soepel herbestellen zoals het hoort.

Houd je B2B en B2C voorraad gescheiden

Ons platform maakt het beheer van voorraden moeiteloos door het aanbieden van gescheiden voorraden voor B2B en B2C klanten. Hierdoor behoud je een duidelijk overzichten voorkom je verwarring. Of het nu gaat om zakelijke partners of individuele consumenten, je hebt volledige controle over de beschikbaarheid van producten.

animatie van een andere voorraad voor B2B en B2C

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen!

foto van Dennis

Dennis De Cock

telefoon icon

linkedin icon
mail icon
Team samenwerken

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een demo met een van onze productspecialisten via onderstaande knop.
Vraag hier een gratis demo aan