Vlotte orderopvolging, direct succes

Van offerte naar factuur in één minuut

Stel je voor dat je moeiteloos van offerte naar bestelling kunt gaan, zonder gedoe met handmatige invoer. Met ons platform is het klikken in plaats van typen, waarbij alle details automatisch worden ingevuld. Geen zorgen meer over het maken van fouten in belangrijke gegevens of documenten.

Geen dubbel werk meer, geen geklungel met papierwerk. Je kunt moeiteloos gepersonaliseerde documenten creëren, perfect afgestemd op de identiteit van jouw bedrijf. E-mailen, printen, klaar. Het is niet alleen een tijdbesparing, maar ook een stressvermindering. Het draait om jouw gemak, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet: het laten groeien van je onderneming.

Vraag je gratis demo aan

Je orders opvolgen in enkele klikken

Verkoop zonder onzekerheid

Elimineer de onzekerheid in je verkoopproces. Met onze tool nemen we het giswerk uit je handen. Geen slapeloze nachten meer over openstaande offertes en welke kansen je dreigt te missen. Behoud controle over je sales pipeline en weet precies welke offertes aandacht verdienen, zonder iets uit het oog te verliezen. Verkoop zonder de last van twijfel en zie je bedrijf moeiteloos naar nieuwe hoogten stijgen.

een beeld van het overzicht van offertes in Deskflow
Een persoon die een bestelling aan het klaarmaken is voor levering

Bestel, pick en lever in een vingerknip

Transformeer je bestelling in een leverbon met één klik. Pick moeiteloos producten, geniet van de vrijheid van deelleveringen, en versnel het proces met barcode scanning. Stuur direct de verzendklare items en laat de rest moeiteloos volgen. Met een simpele klik genereer je een perfecte leverbon, en dankzij onze integratie met Sendcloud worden labels automatisch gegenereerd. Bespaar tijd, voorkom fouten en maak elke levering een succes!

Verlies geen backorders uit het oog

Houd altijd de touwtjes in handen met onze backorder functionaliteit. Combineer moeiteloos de bestellingen van jouw klanten. Niet alleen om kosten te drukken, maar ook om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Minder transport is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Met onze tool ben je niet alleen een efficiënte ondernemer, maar ook een duurzame kracht.

een animatie over backorders die samengevoegd worden op één leverbon
een foto van de applicatie van Desklfow

Beheer je werkbonnen op kantoor of op de baan

Beheer je werkbonnen als een pro met onze intuïtieve tool. Vergeet de frustraties van verloren werkbonnen en tijdsverlies. Onze app maakt het beheren van werkbonnen moeiteloos, zelfs zonder wifi. Laat je werknemers slimmer werken, waar ze ook zijn. Maar daar houdt het niet op - koppel eenvoudig materiaal aan je werkbonnen, en zie hoe dit automatisch wordt bijgewerkt in je voorraad.

Facturen en creditnota's, rechtstreeks naar je boekhouding

Neem de controle over je geldzaken! Creëer facturen rechtstreeks vanuit offertes en crediteer wanneer nodig. Alles met slechts een paar klikken! Vergeet het gissen welke facturen nog openstaan, wij bieden een overzicht van alle onbetaalde verkoopfacturen. Maar dat is niet alles - automatiseer je betalingsherinneringen en volg ze nauwlettend op.

Geen rompslomp met zoekgeraakte documenten of tijdrovende administratie. Vereenvoudig je proces en stuur facturen en creditnota's direct naar je boekhouding.

een animatie van facturen en creditnota's die je kan synchroniseren naar onze integraties met verschillende boekhoudplatformen
animatie van een contract waar je dan de periode kan kiezen voor wanneer deze verstuurd moet worden naar de klant

Automatiseer je contracten

Herken je het gedoe van handmatig abonnementen beheren en factureren? Onze gebruiksvriendelijke tool verlicht deze last. Kies de frequentie en automatiseer je facturatie. Geen gedoe meer met afzonderlijke facturen voor meerdere abonnementen, bundel ze op één overzichtelijke factuur. Bespaar tijd, vereenvoudig het proces en verminder stress.

Zet je documenten volledig naar jouw hand

Geef je zakelijke papierwerk een flinke dosis persoonlijkheid! Met onze tool kan je moeiteloos al je documenten voorzien van jouw unieke huisstijl en logo. En het wordt nog leuker: experimenteer gerust met verschillende lay-outs voor elk document. Gebruik je creativiteit, voeg die onmisbare touch toe en laad ze snel en simpel op in onze tool. Het is de perfecte manier om je bedrijfsimago te laten stralen.

een animatie van lay-outs van verkoopdocumetnen en het feit dta je deze kan personaliseren
Team samenwerken

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een demo met een van onze productspecialisten via onderstaande knop.
Vraag hier een gratis demo aan