Het verhaal van Cuvee

Al 2 jaar trouwe Deskflow gebruiker

Cuvee, de toonaangevende wijnwinkel met een passie voor natuurwijnen, begon in 2003 en groeide uit tot een bekendheid in de wijnwereld. Hun unieke aanpak omvatte de opening van de allereerste natuurwijnbar in Brugge in 2012. 

Het bedrijfsmodel van Cuvee is veelzijdig, waarbij ze zowel B2B- als B2C-klanten bedienen en zowel een restaurant als een wijnwinkel runnen. De complexiteit neemt toe met hun verschillende voorraadlocaties. Om deze uitdagingen aan te pakken, zocht Cuvee een flexibel ERP-systeem dat hun operaties efficiënt kon stroomlijnen.

De Uitdaging

"We hadden een oplossing nodig om efficiënt te werken," deelt Hilde, mede-zaakvoerder van Cuvee. "We wilden een geconnecteerd systeem voor zowel ons restaurant als onze winkel. Gezien we twee verschillende klantsegmenten bedienen, was het vinden van zo'n oplossing geen gemakkelijke taak."

De Oplossing: Deskflow

Cuvee vond de perfecte oplossing in Deskflow, dat de specialisatie en flexibiliteit bood die ze nodig hadden. Hilde sprak haar tevredenheid uit over Deskflow en hoe het hun complexe behoeften aanpakte:"Deskflow bood ons de specialisatie en flexibiliteit die we nodig hadden. We kunnen nu zowel B2B als B2C ondersteunen en onze voorraad efficiënt beheren tussen verschillende locaties. We waarderen de schappelijke prijs-kwaliteitverhouding en de gebruiksvriendelijkheid van het platform enorm."

Waarom Deskflow

Naadloze Integratie:
Deskflow verbindt naadloos de operaties van het restaurant en de wijnwinkel, wat zorgt voor soepele workflows en datasynchronisatie.

Veelzijdig Klantenbeheer:
Het systeem is ontworpen om zowel B2B- als B2C-klanten moeiteloos te bedienen, met op maat gemaakte oplossingen voor elk segment.

Efficiënt Voorraadbeheer:
Deskflow’s geavanceerde voorraadbeheermogelijkheden stellen Cuvee in staat om optimale voorraadniveaus te behouden op verschillende locaties, wat verspilling vermindert en de ordernauwkeurigheid verbetert.

Gebruiksvriendelijke Interface:
Cuvee waardeert de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface van Deskflow, die de trainingstijd minimaliseert en de algehele productiviteit verhoogt.

Kosteneffectief:
Het platform biedt een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor bedrijven die op zoek zijn naar uitgebreide oplossingen zonder de bank te breken.

Het succesverhaal van Cuvee is een bewijs van hoe Deskflow bedrijfsoperaties kan transformeren, waardoor het het ideale ERP-systeem is voor bedrijven met diverse en complexe behoeften.

foto's van de case van Cuvee
foto van Dennis

Dennis De Cock

telefoon icon

linkedin icon
mail icon
Team samenwerken

Meer weten?

Maak een afspraak voor een demo met een van onze productspecialisten via onderstaande knop.
Vraag hier een gratis demo aan