Het verhaal van Cuvee

Al 1 jaar trouwe Deskflow gebruiker

Cuvee, de toonaangevende wijnwinkel met een passie voor natuurwijnen, begon in 2003 en groeide uit tot een bekendheid in de wijnwereld. Hun unieke aanpak omvatte de opening van de allereerste natuurwijnbar in Brugge in 2012. 

Het bedrijfsmodel van Cuvee is divers, waarbij ze zowel B2B- als B2C-klanten bedienen en zowel een restaurant als een wijnwinkel runnen. Daarnaast zitten ze ook met verschillende voorraadlocaties. Daarom zochten ze een flexibel ERP-systeem dat deze challenges voor hen kon ondersteunen. 

"We hadden een oplossing nodig om efficiënt te werken. Zo wilden we een geconnecteerd systeem voor zowel het restaurant als de winkel. Omdat we met twee klantsegmenten zitten, was dit niet eenvoudig te vinden." 

Hilde, mede-zaakvoerder van Cuvee, deelde haar tevredenheid over Deskflow en hoe we hen hebben kunnen helpen. Zij vonden in Deskflow de ideale oplossing voor hun complexe behoeften

"Deskflow bood ons de specialisatie en flexibiliteit die we nodig hadden. We kunnen nu zowel B2B als B2C ondersteunen en onze voorraad efficiënt beheren tussen verschillende locaties. We waarderen de schappelijke prijs-kwaliteitverhouding en de gebruiksvriendelijkheid van het platform enorm."

foto's van de case van Cuvee
foto van Dennis

Dennis De Cock

telefoon icon

linkedin icon
mail icon
Team samenwerken

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een demo met een van onze productspecialisten via onderstaande knop.
Vraag hier een gratis demo aan