Onze blog

Ontdek de mobiele app van Deskflow: Jouw werkpartner in een nieuw jasje!

Ontdek de mobiele app van Deskflow: Jouw werkpartner in een nieuw jasje!

Ben je het zat om achter de feiten aan te lopen omdat je werknemers niet altijd instaat zijn om hun taken meteen vast te leggen? Als ondernemer begrijp je maar al te goed hoe frustrerend het kan zijn om na een lange werkdag nog steeds bezig te zijn met het invoeren van gegevens in je systemen. Maar geen zorgen, wij hebben dé oplossing voor jou: de gloednieuwe mobiele applicatie van Deskflow!

Welkom in de toekomst van efficiënt werken, waarbij de grenzen tussen werk en mobiliteit vervagen! We zijn enorm enthousiast om onze spiksplinternieuwe mobiele applicatie van Deskflow aan je voor te stellen. Deze app is niet zomaar een tool; het is je geheime wapen om je werk naar een hoger niveau te tillen, waar je ook bent! Dus, maak je klaar om jouw werkervaring te transformeren en jezelf te bevrijden van de beperkingen van een statische werkplek.

Altijd in touch, altijd bijgewerkt!

Met de Deskflow app ben je niet langer gebonden aan je bureau. Onze app is jouw dynamische metgezel, altijd paraat om je te ondersteunen, zelfs wanneer je offline bent. Het is tijd om jouw werkstijl naar een hoger niveau te tillen ente genieten van een nieuw niveau van vrijheid en flexibiliteit!

Wat maakt onze app zo geweldig?

·      Tijdsregistraties die het leven veranderen

Weg met deuren registraties die je hoofdpijn bezorgen! Met onze app is het bijhouden van je tijd een fluitje van een cent. Start eenvoudigweg een sessie, stop wanneer je klaar bent, en voilà, jouw tijd wordt automatisch gesynchroniseerd met Deskflow. Geen stress meer over verloren gewerkte uren of fouten in je registratie!

 

·      Een takenlijst die je doelen omarmt

Vergeet eindeloze notitieblokken en rommelige spreadsheets. Met onze app heb je al je takennetjes georganiseerd in één overzichtelijke lijst. Werk ze af, voeg notities toe en voel hoe je productiviteit door het dak schiet!

 

·       Beheer je werkbonnen zonder gedoe

Dwaal nooit meer doelloos rond op zoek naar de juiste informatie. Met onze app heb je alles watje nodig hebt binnen handbereik. Plan je route, communiceer met je klanten, en werk bonnen bij - alles vanuit één gebruiksvriendelijke interface.

 

·      Leveringen volgen met gemak

Laat de stress van het volgen van leveringen achter je! Met onze app heb je altijd zicht op de statusvan je leveringen, waar je ook bent. Zoek niet verder - jouw leveringen zijn ingoede handen!

 

·      Klantenbeheer in een oogwenk

Ontdek een nieuwe manier van klantenbeheer met onze app. Vind snel de gegevens van je klanten, voeg notities toe, en zie in één oogopslag welke taken je nog moet uitvoeren. Weg met de rommel - hier komt de georganiseerde chaos!

 

Klaar om je werk te transformeren?

Waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de revolutie van efficiënt werken en ontdek zelf de kracht van de Deskflow mobiele app! Het is tijd om afscheid te nemen van de oude, statische manier van werken en te omarmen wat de toekomst te bieden heeft. Met Deskflow ben jij altijd een stap vooruit!

Naar overzicht
Team samenwerken

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een demo met een van onze productspecialisten via onderstaande knop.
Vraag hier een gratis demo aan