Onze blog

Je boekhouding driemaandelijks naar de boekhouder of liever dagelijks op de hoogte?

Maanden vliegen voorbij… Nog snel wat leveren, facturen maken, personeel opvolgen… Er zijn wel 1001 dingen waaraan een ondernemer moet denken, nietwaar? Voor je het weet, is het kwartaal alweer verstreken en moet je de BTW aangifte indienen. Tijd om alle documenten bij elkaar te zoeken en klaar te maken voor overdracht aan de boekhouder. Maar wat als er andere manieren bestaan om je te organiseren?

De meeste boekhoudsystemen investeerden de laatste jaren in online platformen. Steeds meer boekhouders en accountants stappen over naar het digitale tijdperk en vragen om stukken digitaal aan te leveren. Geen eenvoudige opdracht wanneer je systeem deze mogelijkheid niet aanbiedt of ondersteunt. Scan je de documenten dan maar allemaal in? Maak je overzichtstabelletjes? Het kost allemaal tijd, tijd die kostbaar is en die je waarschijnlijk beter kan besteden.

De meeste cloud platformen – waaronder Deskflow – bieden mogelijkheden om in te haken op de nieuwe boekhoudsystemen. Documenten, zoals aankoop- en verkoopfacturen, worden automatisch gesynchroniseerd met je boekhouding. Betalingen worden via Codabox automatisch verwerkt in de boekhouding of manueel afgepunt. Zo hou je dagelijks een goed beeld op je stand van zaken en kan je meteen actie ondernemen indien nodig. Kan het echt zo eenvoudig zijn?

Ja, eigenlijk is het inderdaad zo eenvoudig. Uiteraard moet je systeem toelaten om samen te werken met een online boekhoudpakket. Is dit niet het geval, lees er dan zeker meer over in ons blogartikel of ontdek meer informatie via onderstaande links. Ons enthousiast team geeft je graag meer informatie over je project.

Naar overzicht
Team samenwerken

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een demo met een van onze productspecialisten via onderstaande knop.
Vraag hier een gratis demo aan