Onze blog

Betalen per functionaliteit of toch liever een full-service oplossing?

Nu en dan krijgt ons team de vraag of Deskflow modulair kan worden samengesteld, waarbij de klant enkel die modules afneemt, die hem op dat moment het meest interessant lijken. Laten we hier even bij stilstaan en onze visie hierop te verduidelijken.

Een pakket met beperkte functionaliteiten kan inderdaad bijdragen tot een duidelijke werkwijze en het behoud van huidige procedures binnen een onderneming. De vraag die we ons echter moeten stellen is of bepaalde werkmethoden eens tegen het licht mogen worden gehouden. Blijven we werken zoals we het gewend zijn of kunnen nieuwe inzichten en mogelijkheden voor progressie in je onderneming zorgen?

Transformatie binnen bedrijven

KMO’s starten meestal klein. Om alles te blijven opvolgen, worden met behulp van Microsoft Excel of Word overzichten van bestellingen en facturen bijgehouden. Dit loopt meestal goed tot het moment waarop je de eerste personeelsleden gaat aanwerven: de nood aan centralisatie en uitgebreid inzicht wordt steeds groter. Bedrijfsprocessen veranderen langzaam maar zeker: meer behoefte aan communicatie, leveringen moeten op tijd de deur uit … Een degelijk operationeel pakket ondersteunt je hierin en vergemakkelijkt de werkzaamheden. Daarenboven bespaart een goed geïntegreerd beheer zowel tijd als geld. Hierin investeren is dus de boodschap!

Flexibiliteit

Hoe groter je onderneming, hoe duidelijker de werktaken en verantwoordelijkheden afgelijnd kunnen worden. KMO’s hebben flexibiliteit nodig. Het bijsturen van processen en flexibiliteit naar eindklanten zorgt voor die ‘extra’ als leverancier. Ieder bedrijf heeft zijn sterktes en die sterktes zorgen voor groeipotentieel.

Deskflow ondersteunt deze flexibiliteit binnen je dagelijks beheer. Meer dan waarschijnlijk bevat Deskflow een aantal functionaliteiten die je niet meteen gaat gebruiken. Als klant bepaal je echter helemaal zelf welke functionaliteiten je wel of niet activeert. Bovendien heb je dit helemaal zelf in handen, door middel van eenvoudige aan- en uitknoppen. Zo bepaal je op elk moment zelf wat je precies nodig hebt om doelgericht en efficiënt te werken.

Stilstaan is achteruitgaan

Samen met KMO’s ijvert het Deskflow team steeds voor vooruitgang in de efficiëntie van bedrijfsprocessen. Daarom biedt de oplossing liever wat meer functionaliteiten aan dan wat op het eerste zicht nodig lijkt. Alles voor eenzelfde prijs. Zo krijgt elke KMO de mogelijkheid om verder te groeien zodra het zich daar klaar voor voelt. Deskflow wil gebruikers geen belemmeringen doen ervaren wanneer er plannen zijn voor transformatie en vooruitgang. Sterker nog: elke maand lanceren wij nieuwe functionaliteiten en onze klanten worden steeds ‘getriggerd’ naar evolutie binnen eigen processen. Is het niet fijn te weten dat de oplossing waarop je bedrijf draait ook meedenkt naar de toekomst?

Denk jij ook aan transformatie binnen je onderneming? Bekijk zeker ook de voordelen van werken in de cloud. Vragen zijn natuurlijk altijd welkom: ons team staat paraat!

Naar overzicht
Team samenwerken

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een demo met een van onze productspecialisten via onderstaande knop.
Vraag hier een gratis demo aan