Zapier

Maximaliseer je efficiëntie met Zapier

Ontdek de kracht van automatisering met de naadloze koppeling tussen Deskflow en Zapier. Deze integratie opent een wereld aan mogelijkheden, waardoor je bedrijfsprocessen soepeler en sneller verlopen dan ooit tevoren.

Mogelijkheden binnen Zapier

Verkoopdocument:
Blijf altijd op de hoogte wanneer een verkoopdocument wijzigt. Je hoeft niets meer handmatig bij te houden; alles wordt automatisch bijgewerkt.

Lage voorraad alerts:
Krijg direct meldingen wanneer een product een lage voorraad heeft. Voorkom voorraadtekorten en hou je voorraadbeheer strak onder controle.

Nieuwe documenten:
Automatiseer je workflow zodra er een nieuw document wordt aangemaakt. Of het nu gaat om offertes, facturen of bestellingen, je hebt altijd direct inzicht en controle.

Nieuwe tickets:
Zorg ervoor dat je supportteam nooit meer een nieuw ticket mist. Met automatische meldingen ben je altijd voorbereid om snel en efficiënt te reageren.

Gewijzigde tickets:
Blijf op de hoogte van de voortgang van je supporttickets. Elke wijziging wordt direct doorgegeven, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Tijdswinst

Automatiseer repetitieve taken en bespaar kostbare tijd.

Realtime inzicht

Altijd actuele informatie binnen handbereik, zodat je direct kunt reageren.

Flexibiliteit

Koppel Deskflow met honderden andere apps via Zapier voor een workflow die precies aansluit bij jouw behoeften.

Meer informatie

Zapier is een essentiële tool voor iedereen die efficiënter en slimmer wil werken door gebruik te maken van automatisering en integratie van verschillende webapplicaties. Start vandaag nog met Zapier en ontdek de voordelen voor jouw bedrijf!

Meer informatie kan je verkrijgen via de website.

Team samenwerken

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een demo met een van onze productspecialisten via onderstaande knop.
Vraag hier een gratis demo aan