Yuki

Deskflow gekoppeld met Yuki

Een directe aansturing van je financieel pakket vanuit Deskflow

Verkopen vanuit Deskflow automatisch in Yuki

Verkoopfacturen, creditnota’s of kassaresultaten die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen zodra je ze aanmaakt. Betalingen worden automatisch afgepunt door de naadloze integratie.

Aankopen vanuit Deskflow automatisch in Yuki

Aankoopfacturen matchen met bestellingen aan leveranciers en deze nadien doorsturen naar Yuki. Zo bent u volledig op de hoogte van wat er besteld, geleverd en gefactureerd is.

Hoe werkt het?

Met de geïntegreerde koppeling worden alle facturen automatisch geboekt in de Yuki boekhouding. Niet meer exporteren of importeren! Van zodra een factuur wordt aangemaakt, is deze meteen zichtbaar in de boekhouding. Het werkt heel eenvoudig: je hoeft enkel je gegevens op te geven in de instellingen. Als ondernemer hou je je vanaf nu nog enkel bezig met je business en factureren.

Tijdswinst

Je Yuki accountant hoeft de documenten niet meer te controleren en te boeken. Via een webservice worden de documenten volledig automatisch geboekt.

Een totaaloplossing voor de ondernemer

Een volledige oplossing, zowel voor voorraadbeheer als orderopvolging. Samen maakt dit een ijzersterke combinatie voor iedere ondernemer.

Wettelijke documenten onmiddellijk beschikbaar

Wanneer je handmatig je boekhouding bijhoudt, is de opmaak van wettelijke documenten vaak een hele klus. Met Yuki boek je dan ook een enorme tijdswinst: bijna alles wordt volledig automatisch verwerkt.

Meer informatie

Met Yuki werk je slimmer, sneller en gemakkelijker. Alles wat je nodig hebt vind je binnen één online platform. Een compleet overzicht, unieke inzichten en handige communicatiemogelijkheden.

Samenwerken en adviseren wordt je tweede natuur. Zo bied je jouw klanten voortaan een unieke blik op de toekomst en help je ze nog harder te groeien.

Je werk wordt leuk met Yuki.

Meer informatie kan je verkrijgen via de website.

Team samenwerken

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een demo met een van onze productspecialisten via onderstaande knop.
Vraag hier een gratis demo aan