Telador

Deskflow gekoppeld met Telador

Nummers vormen en telefoongesprekken registreren in Deskflow

Neem controle over je telefonische communicatie

Nummers handmatig vormen is verleden tijd met deze geïntegreerde koppeling met Telador. Contacten binnen Deskflow worden automatisch herkend bij een inkomende oproep zodat je meteen alle klantgegevens erbij kan nemen. Gesprekken worden geregistreerd, zodat je bijkomende informatie over het telefoongesprek kan bewaren. Dit kan voor iedereen die werkt met Deskflow.

Hoe werkt het?

Met de geïntegreerde koppeling neem je controle over inkomende en uitgaande oproepen van je VoIP Telador installatie. Klik op een telefoonnummer in Deskflow om het automatisch te vormen. Inkomende oproepen worden herkend zodat je meteen de klantgegevens erbij kan nemen. Deskflow biedt je de mogelijkheid om notities te nemen bij elk telefoongesprek. Het werkt heel eenvoudig: je hoeft enkel je gegevens op te geven in de instellingen. Als ondernemer hou je je vanaf nu nog enkel bezig met je business en operationele zaken.

Tijdswinst

Telefoonnummers opzoeken en handmatig vormen behoort voorgoed tot het verleden met deze geïntegreerde oplossing met Telador.

Een totaaloplossing voor de ondernemer

Een volledige oplossing, zowel voor CRM als klantopvolging. Een ijzersterke combinatie voor iedere ondernemer.

Communicatiegeschiedenis altijd beschikbaar

Alle communicatie wordt bewaard bij elke klant in Deskflow.

Meer informatie

Telador heeft Nederlands modernste en veiligste cloud communicatieplatform. Het platform biedt alle functionaliteiten die van een moderne telefooncentrale verwacht mogen worden.

Vanwege de extreem vriendelijke gebruikersinterface is de centrale heel eenvoudig te beheren en heeft het 3 gebruikersniveaus: provider, bedrijf en gebruiker.
Daarnaast integreert het platform door de moderne API eenvoudig met andere online oplossingen, en heeft het een speciaal ontworpen anti fraude- en hackdetectiesysteem.

Het platform is uiterst veilig, biedt alle moderne functionaliteiten én wordt nog dagelijks verder ontwikkeld.

Meer informatie kan je verkrijgen via de website.

Team samenwerken

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een demo met een van onze productspecialisten via onderstaande knop.
Vraag hier een gratis demo aan