Octopus software

Deskflow gekoppeld met Octopus Accountancy Software

Een directe aansturing van je financieel pakket vanuit Deskflow

Verkopen vanuit Deskflow automatisch in Octopus

Verkoopfacturen, creditnota’s of kassaresultaten die automatisch in de Octopus boekhouding terechtkomen zodra je ze aanmaakt. Betalingen worden automatisch afgepunt door de naadloze integratie. Dit kan voor iedereen die werkt met Deskflow.

Hoe werkt het?

Met de geïntegreerde koppeling worden alle facturen automatisch geboekt in de Octopus boekhouding. Exporteren of importeren behoort tot het verleden! Zodra een factuur wordt aangemaakt, is deze meteen zichtbaar in de boekhouding. Het werkt heel eenvoudig: je hoeft enkel je gegevens op te geven in de instellingen. Als ondernemer hou je je vanaf nu nog enkel bezig met je business en factureren.

Tijdswinst

Je Octopus accountant hoeft de documenten niet meer te controleren en te boeken. Via een webservice worden de verkoopfacturen volledig automatisch geboekt.

Een totaaloplossing voor de ondernemer

Een volledige oplossing, zowel voor voorraadbeheer als orderopvolging. Een ijzersterke combinatie voor iedere ondernemer.

Wettelijke documenten onmiddellijk beschikbaar

Wanneer je handmatig je boekhouding bijhoudt, is de opmaak van wettelijke documenten vaak een hele klus. Met Octopus boek je dan ook een enorme tijdswinst: bijna alles wordt volledig automatisch verwerkt.

Meer informatie

Dankzij dit online boekhoudprogramma in the cloud blijf je perfect op de hoogte van je boekhouding. Je wil de cijfers raadplegen als het je past, op het moment dat je ze nodig hebt.

Meer informatie kan je verkrijgen via de website.

Team samenwerken

Meer weten?

Maak een afspraak voor een demo met een van onze productspecialisten via onderstaande knop.
Vraag hier een gratis demo aan