Fonzer

Deskflow gekoppeld met Fonzer

Nummers vormen en telefoongesprekken registreren in Deskflow

Neem controle over je telefonische communicatie

Nummers handmatig vormen is verleden tijd met deze geïntegreerde koppeling met Fonzer. Contacten binnen Deskflow worden automatisch herkend bij een inkomende oproep zodat je meteen alle gegevens van het klantendossier erbij kan nemen. Gesprekken worden geregistreerd: noteer er nadien bijkomende informatie bij over het telefoongesprek. Dit kan voor iedereen die werkt met Deskflow.

Hoe werkt het?

Met de geïntegreerde koppeling neem je controle over inkomende en uitgaande oproepen van je VoIP Fonzer installatie. Klik op een telefoonnummer in Deskflow om het automatisch te vormen. Inkomende oproepen worden herkend zodat je meteen de klantgegevens erbij kan nemen. Deskflow biedt je daarenboven de mogelijkheid om opmerkingen te bewaren bij elk telefoongesprek. Het werkt heel eenvoudig: je hoeft enkel je gegevens op te geven in de instellingen. Als ondernemer hou je je vanaf nu nog enkel bezig met je business en operationele zaken.

Tijdswinst

Telefoonnummers opzoeken en handmatig vormen behoort voorgoed tot het verleden met deze geïntegreerde oplossing met Fonzer.

Een totaaloplossing voor de ondernemer

Een volledige oplossing, zowel voor CRM als klantenopvolging. Een ijzersterke combinatie voor iedere ondernemer.

Communicatiegeschiedenis altijd beschikbaar

Alle communicatie wordt bewaard bij elke klant in Deskflow.

Meer informatie

Fonzer is perfect voor organisaties die een innovatieve telefonie-oplossing zoeken of die eenvoudigweg komaf willen maken met de kosten en verantwoordelijkheden die verbonden zijn aan de klassieke telefooncentrales.

Meer informatie kan je verkrijgen via de website.

Team samenwerken

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een demo met een van onze productspecialisten via onderstaande knop.
Vraag hier een gratis demo aan