Exact Online

Deskflow gekoppeld met Exact Online

Een directe aansturing van je financieel pakket vanuit Deskflow

Verkopen vanuit Deskflow automatisch in Exact Online

Verkoopfacturen, creditnota’s of kassaresultaten die automatisch in de Exact Online boekhouding terechtkomen zodra je ze aanmaakt. Betalingen worden automatisch afgepunt door de naadloze integratie. Dit kan voor iedereen die werkt met Deskflow.

Hoe werkt het?

Met de geïntegreerde koppeling worden alle facturen automatisch geboekt in de Exact Online boekhouding. Exporteren of importeren behoort tot het verleden. Zodra een factuur wordt aangemaakt, is deze meteen zichtbaar in de boekhouding. Het werkt heel eenvoudig: je hoeft enkel je gegevens op te geven in de instellingen. Als ondernemer hou je je vanaf nu nog enkel bezig met je business en factureren.

Tijdswinst

Je Exact Online accountant hoeft de documenten niet meer te controleren en te boeken. Via een webservice worden de verkoopfacturen volledig automatisch geboekt.

Een totaaloplossing voor de ondernemer

Een volledige oplossing, zowel voor voorraadbeheer als orderopvolging. Een ijzersterke combinatie voor iedere ondernemer.

Wettelijke documenten onmiddellijk beschikbaar

Wanneer je handmatig je boekhouding bijhoudt, is de opmaak van wettelijke documenten vaak een hele klus. Met Exact Online boek je dan ook een enorme tijdswinst: bijna alles wordt volledig automatisch verwerkt.

Meer informatie

Cijfers zijn de fundering van elk bedrijf. Met de juiste cijfers kun je de kosten beheren, de efficiëntie verbeteren en groeien. De innovatieve cloud business software helpt nu al meer dan 400.000 kmo’s en accountants hun cijfers te beheren. Bekijk wat Exact voor jou kan doen.

Meer informatie kan je verkrijgen via de website.

Team samenwerken

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een demo met een van onze productspecialisten via onderstaande knop.
Vraag hier een gratis demo aan