DocuSign

Deskflow gekoppeld met DocuSign

100% rechtsgeldige ondertekening van je documenten

Laat documenten digitaal goedkeuren met DocuSign

Alle verkoopdocumenten kunnen digitaal verstuurd worden via DocuSign met het oog op elektronische ondertekeningen. De status van de goedkeuring of weigering kun je eenvoudig opvolgen binnen Deskflow. Dit kan voor iedereen die werkt met Deskflow.

Hoe werkt het?

Met de geïntegreerde koppeling van DocuSign kan je alle verkoopdocumenten elektronisch versturen voor goedkeuring. Via DocuSign wordt het document voorzien van een digitale ondertekening die 100% rechtsgeldig is. De status van elk verkoopdocument kan je opvolgen in Deskflow. Het werkt heel eenvoudig: je hoeft enkel je gegevens op te geven in de instellingen. De koppeling is per gebruiker instelbaar.

Tijdswinst

Documenten hoeven niet meer via e-mail aangeleverd te worden voor goedkeuring. Maak gebruik van een volledige oplossing voor je goedkeuringsproces.

Een totaaloplossing voor de ondernemer

Een volledige oplossing voor een betere klantenopvolging. Een ijzersterke combinatie voor iedere ondernemer.

Ondertekende documenten meteen beschikbaar

Documenten voorzien van een handtekening zijn onmiddellijk beschikbaar op het platform van DocuSign en rechtstreeks in Deskflow.

Meer informatie

Bespaar tijd, geld en bomen met DocuSign.

Naast elektronisch ondertekenen kun je nu ook alle overeenkomsten digitaal voorbereiden, actie ondernemen en beheren. Zo lever je een betere ervaring voor klanten en medewerkers.

Meer informatie kan je verkrijgen via de website.

Team samenwerken

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een demo met een van onze productspecialisten via onderstaande knop.
Vraag hier een gratis demo aan