Jouw beveiliging is onze zorg

Beveiliging is belangrijk bij een online systeem, en ook wij dragen dat hoog in de vaandel. Onze gebruikers mogen rekenen op een performant systeem dat voldoet aan de vereisten inzake beveiliging en betrouwbaarheid, nu maar ook in de toekomst. We geven dan ook graag een kort overzicht van wat Deskflow in het werk stelt om aan de behoeften te voldoen.

Microsoft Azure

Een betrouwbaar platform

Deskflow werkt nauw samen met Microsoft Azure om het platform beschikbaar te stellen voor haar gebruikers. Er worden automatische back-ups gemaakt van alle gegevens, inclusief het platform waarop ons systeem draait. Dankzij de jarenlange ervaring van Microsoft inzake beveiliging en infrastructuur kunnen wij rekenen op een 99,9% uptime. Hierdoor stellen wij een gegarandeerde cloud dienst beschikbaar die aan de kwaliteit van vandaag voldoet.

Encryptie voor je gegevens

Een beveiligde sleutel koppelt je connectie met het platform Deskflow en encrypteert je gegevens live, waardoor deze veilig ingevoerd kunnen worden zonder tussenkomt van externe systemen die deze gegevens willen onderscheppen. Op die manier kunnen de gegevens van alle gebruikers van Deskflow veilig gebruikt worden.

Data-privacy

De datacenters van Microsoft Azure, waarop Deskflow draait, bevinden zich enkel in Europa. Alle gegevens worden dus enkel binnen de grenzen van de Europese Unie bewaard. Samen met ons detectie- en reactieplan om mogelijke datalekken te ontdekken, zijn wij in overeenstemming met de GDPR-wetgeving die sinds 25 mei 2018 van kracht is.