Over ons

Ontmoet ons team

Foto Dennis

Dennis De Cock

Managing Director

Foto Matias

Matias Van de Velde

Developer

Foto Thalinne

Thalinne Schoenmaeckers

Marketing & Sales Representative

foto van Marc Coppens, Director

Marc Coppens

Director

Gebouwd vanuit het perspectief van de ondernemer

De IT-onderneming waaruit Deskflow is ontstaan, had jaren geleden een afdeling die instond voor het installeren en onderhouden van computernetwerken bij klanten. Dagelijks waren techniekers op de baan om reparaties uit te voeren, nieuwe installaties uit te voeren, leveringen te verzorgen, …. Uiteraard bracht dit enorm veel administratie met zich mee, die dagelijks verwerkt moest worden. Deze erg tijdrovende bezigheid deed zaakvoerder Dennis De Cock op zoek gaan naar mogelijkheden op de markt om dit administratief eenvoudiger te verwerken.

Liefst van al moest dit een cloud gebaseerd platform zijn, dat werken op afstand mogelijk kon maken. Beschikbare toepassingen op de markt waren destijds vooral boekhoudkundig en zelden cloud based. Dennis laat zijn boekhouding echter liever over aan zijn accountant en zocht dus eerder een zuiver operationele tool om zijn workflow vlotter te laten verlopen. Helaas was dit product niet op de markt te vinden. En zo ontstond Deskflow!

Met een jarenlange ervaring in ERP-implementaties als basis, weten Dennis en zijn medewerkers als geen ander waar de pijnpunten liggen bij de opbouw van een ERP platform. En ook hoe een dergelijk ERP pakket zo uitbreidbaar mogelijk kan gemaakt worden.

Het Deskflow team heeft jarenlang hard gewerkt aan het platform en doet dit nog steeds. Elke maand groeit het pakket verder met allerhande updates en nieuwigheden. Het is onze ambitie om een zo compleet mogelijk ERP platform aan te bieden dat past op de noden en vragen van onze klanten!

Team samenwerken

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een demo met een van onze productspecialisten via onderstaande knop.
Vraag hier een gratis demo aan