Voor winkel- en online verkoop

woman in shop as businessowner

Laat je business efficiënt draaien dankzij een alles-in-één-softwarepakket voor kassaverkoop met de koppeling van je webshop, stockbeheer en facturatie, configureerbaar volgens jouw werkwijze.

De backoffice oplossing voor je webshop

Door de integratie van je webshop met Deskflow creëer je een digitale backoffice voor je online shop. Beheer eenvoudig jouw bestellingen, voorraad, verzendingen en volg je order eenvoudig op. Verminder je manuele werk en win tijd.

Beheer je voorraad

Een bestelling via de webshop zal rechtstreeks geregistreerd worden in Deskflow. Bij het verzamelen van de bestelde producten, via manuele selectie of barcode scanning, zal de voorraad automatisch gewijzigd worden. De hoeveelheden die in stock zijn worden dan ook automatisch in de webshop aangepast.

Efficiënt met barcode scanning

Zoals hierboven vermeld is het mogelijk in Deskflow om met barcode scanning te werken. Dit gaat het gehele proces nog efficiënter maken en wordt uw manuele werk sterk verminderd. Scan de producten die besteld zijn en deze worden automatisch in Deskflow geregistreerd met de correcte gegevens. Via één druk op de knop maak je hier een leverbon vanen deze kan je printen en/of mailen.

Snel het juiste label printklaar

Ons platform integreert naadloos met SendCloud, waardoor het opsturen van je pakket(ten) kinderspel wordt. Automatisch ingevulde etiketten worden voor jou voorzien in Deskflow via deze slimme   integratie. Print het etiket af en plak deze op je pakket. Vanaf dat de bezorger het pakket scant is het track & trace nummer dat in SendCloud werd aangemaakt beschikbaar en kan je de pakketten volgen in Deskflow.

Een kassasysteem gekoppeld met uw voorraad

In Deskflow is er een POS (Point-Of-Sale) voorzien dat je kan gebruiken in jouw fysieke winkel(s). Geef de producten handmatig in, scan ze of zoek ze op in de voorraad. Het verkopen van de geselecteerde producten zal rechtstreeks in Deskflow vastgelegd worden en de voorraad zal ook meteen aangepast worden.

Heb je naast een webshop ook nog een fysieke winkel? Ondervind je soms het probleem dat er via de webshop iets wordt verkocht dat eigenlijk niet meer in voorraad is? Geen probleem want een kassasysteem kan met Deskflow eenvoudig gecombineerd worden met jouw online winkel(s).

kassasysteem Deskflow foto
Team samenwerken

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een demo met een van onze productspecialisten via onderstaande knop.
Vraag hier een gratis demo aan