Krachtige functionaliteiten voor onderhoud & herstellingen

“Het verwerken van gegevens van techniekers en extern personeel moet even vlot gaan als uw interne administratie.”

Op kantoor worden gegevens veelal goed verwerkt en bijgehouden. Ook voor werken op locatie en externe diensten moet dit het geval zijn. Gebruik de krachtige functies binnen ons platform om een duidelijk beeld te krijgen op alle informatie.

Field operations

Werkbons en servicenota's

Gedaan met het handmatig invoeren van stapeltjes werkbonnen.

Laat personeel werkbonnen of servicenota’s aanmaken en verwerk deze automatisch in de lopende facturatie. Laat documenten digitaal ondertekenen en zorg voor snellere verwerking.

Tijdsregistratie

Registreer prestaties zonder de tijd uit het oog te verliezen.

Werktijden registreren kan via allerlei systemen. Pas wanneer we denken aan het linken ervan aan tarieven van klanten en deze willen opnemen in contracten of facturatie, begint het schoentje te knellen. Binnen Deskflow laat je werktijden registreren, ofwel met een start & stop-systeem ofwel met ingevoerde werktijden. Link tarieven aan klanten en factureer moeiteloos.

Agenda

Planning en overzicht over lopende projecten en opdrachten.

Met het geïntegreerde takensysteem en projectbeheer van Deskflow is een planning maken kinderspel. Breng alles samen in een gecentraliseerde agenda die je daarenboven kan synchroniseren met bv. Office 365 of Google Apps.

Werk mobiel

Op elk toestel beschikbaar: laptop/pc, tablet of telefoon.

Gebruik Deskflow via een tablet of via onze mobiele applicatie. Traceer afgelegde afstanden, registreer gewerkte tijden of laat werkbonnen afwerken. Op kantoor komt alles netjes binnen in Deskflow voor verdere verwerking. Geen overbodige taken meer!