Werken vanop iedere locatie - op eender welk toestel

“Als basis geen financieel model maar operationele functionaliteiten die zorgen voor een vlotte implementatie.”

Onze kracht binnen ons ERP platform zit in de snelle implementatie en hoge flexibiliteit in vergelijking met andere spelers op de markt. Deskflow zorgt voor een volledige 360 view op vlak van klantendatabase, orderopvolging, aansturing van techniekers, productie, …

Dashboard op mac

Relatiebeheer

Hou een 360 view op uw relaties voor een betere samenwerking.

Door een beter beheer van relaties kan u klantgerichter zaken doen en beter inspelen op de verschillende behoeften van uw klant, lead of leverancier. DeskFlow zorgt voor een helder overzicht van al uw klanten, leveranciers en prospecten en hun respectievelijke activiteiten.

Voorraadbeheer

Het beheren van uw voorraad hoeft niet veel tijd in beslag te nemen.

Zorg voor een doorgedreven voorraadbeheer zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Beheer uw voorraad op 1 of meerdere locaties. Selecteer op basis van enkelvoudige of samengestelde producten welke onderdelen nodig zijn. Zorg dat u steeds op de hoogte bent van openstaande leveringen vanuit de lopende backorders. Gebruik zelfs orderpicking om goederen uit te leveren. Controleer elke stap van je voorraad met Deskflow als jouw ERP platform.

Orderproces van A tot Z

Verkoopdocumenten genereren gaat makkelijk zonder dubbele ingaven, via PDF of rechtstreeks naar het e-mailadres van uw klant. En dit alles in slechts enkele klikken.

Start met een offerte en loop het volledige proces door. Genereer een bestelling of orderbevestiging, maak werkbonnen of leveringsnota’s en factureer zonder extra moeite.

Inkoop & leveringen

Gecontroleerde inkoop is onmisbaar als basis voor uw voorraadbeheer.

Goederen bestellen om alle leveringen correct uit te voeren. Geeft u voorrang aan specifieke bestellingen of eerder aan wat extra voorraad? De keuzes is aan u. Deskflow als uw ERP platform laat doelgericht werken met een gecontroleerde inkoopprocedure.

Ontdek meer mogelijkheden
Dame in winkel

Retail & webshop

Field operations support

Field operations

Productiehal

Productie