Karl Van der Auwera
CEO Consultrix

Consultrix werkt quasi uitsluitend B2B voor KMO’s, vrije beroepen en organisaties van 1 tot 100 medewerkers. Onze klanten situeren zich momenteel uitsluitend in Vlaanderen. We gebruiken Deskflow nu voor het 4de boekjaar op rij, nadat we de overstap maakten van ons oude (lokaal geïnstalleerde) facturatiepakket. De grootste verbetering voor ons – buiten de overstap naar een cloud ERP systeem – is dat onze maandelijkse en jaarlijkse facturatie veel beter georganiseerd is. Dat alleen bespaarde mij 4 tot 5 uren werk per maand. Met de groei die we inmiddels maakten, bespaart me dat ruim een volledige dag werk. Een tweede grote besparing realiseerden we toen Deskflow de mogelijkheid voorzag om alles te exporteren naar XML, waardoor ik mijn input digitaal aan mijn boekhouder kan overmaken. Uiteraard leverde dit opnieuw een enorme tijdswinst op.

Willy Coolen
CEO Claro

Claro is een KMO die zich bezighoudt met de verkoop van sportvoeding (met merk QNT = marktleider in België). Naast mijn verantwoordelijkheid als Export Director, heb ik ook mijn eigen team in Vlaanderen met 2 vertegenwoordigers, een chauffeur en een magazijnier. Mijn boekhouding is in handen van VMB Consult in Mortsel. VMB stelde me dan voor met Deskflow in zee te gaan, in eerste instantie voor het facturatiegedeelte. Sinds ik hiermee begonnen ben, wordt elke factuur rechtstreeks opgeladen naar YUKI, dus geen manueel werk meer. Ook voor statistische informatie (verkopen per klant per maand, verkopen per product per maand e.d.) was ik vroeger afhankelijk van een derde partij. Met behulp van het ERP programma kan ik dit op een zeer eenvoudige manier zelf genereren, wanneer ik maar wil. Facturatie, bestellingen bij leveranciers inboeken, stockcontrole, … het gaat allemaal veel vlotter dan in het verleden. Bovendien is de directe link met YUKI ook een enorme tijdsbesparing.

Francis Stevens
CEO WHS

Werkhuizen Frans Stevens is actief binnen automotive, industrie en scheepvaart. De boekhouding maakt handig gebruik van de makkelijke manier van factureren binnen Deskflow. Met 1 klik is de factuur klaar. Verder heeft men een goed overzicht over welke offertes omgezet worden naar bestelbons. Hierdoor kan ingespeeld worden op klanten die een aantal offertes aanvragen maar deze nooit omzetten in bestellingen. Wij betaalden voor onze vorige oplossing zeer hoge opstart- en onderhoudskosten. Dat is gelukkig allemaal verleden tijd met de eenvoudige tarifering van onze cloud ERP platform. Qua prijs/kwaliteit is Deskflow op dit moment het beste wat je op de markt kan vinden.

Anneke Vervoort
CEO Dax Fleetcare

Eindelijk een ERP programma dat effectief doet wat het belooft!

Kevin Verdonck
Zaakvoerder Henri & Jules

Facturatie gaat nu tot driemaal sneller met Deskflow. Een zeer aangename manier om tijd te besparen en toch steeds mee te zijn met eigen administratie! Het zomaar “een aanrader” noemen zou het ERP systeem tekortschieten.