Koppel Deskflow met Office 365

Synchroniseer contacten en agenda voor een betere opvolging
Integraties - Office 365

Contacten en afspraken gesynchroniseerd met je ERP platform

Zowel contacten uit je klantenbeheer als taken worden rechtstreeks gesynchroniseerd met je Office 365 omgeving zodat opvolging kinderspel wordt. Dit kan voor iedereen die werkt met Deskflow.

Hoe werkt het?

Met de ge├»ntegreerde koppeling worden alle contacten en taken gesynchroniseerd met je Office 365 omgeving. Handmatig contacten invoeren binnen je Office 365 programma’s is verleden tijd. Het werkt heel eenvoudig: je hoeft enkel je gegevens op te geven in de instellingen. De koppeling is per gebruiker instelbaar.

Wat zijn de voordelen?

  • Tijdswinst

    Geen dubbele ingaven om contactgegevens bij te houden. Wanneer je een klant met contacten aanmaakt, of taken voor specifieke gebruikers, zullen deze meteen verschijnen in je contacten van Office 365.

  • Een totaaloplossing voor de ondernemer

    Een volledige oplossing voor een betere klantenopvolging. Een ijzersterke combinatie voor iedere ondernemer.

  • Gegevens overal beschikbaar

    De gegevens van Deskflow worden meer transparant en meteen inzichtelijk op je mobiele toestellen.

Meer informatie

Office 365 is een abonnementsservice in de cloud die de beste hulpprogramma’s samenbrengt rond de manier waarop mensen vandaag werken. Door best-in-class apps zoals Excel en Outlook te combineren met krachtige cloudservices zoals OneDrive en Microsoft Teams, kan iedereen op elk apparaat documenten opmaken en delen.

Meer informatie via de website.