Gebouwd vanuit het perspectief van de ondernemer

Dennis De Cock, geestesvader van Deskflow, startte 12 jaar geleden met het bouwen van een cloud ERP platform vanuit zijn eigen noden als ondernemer: operationele verbetering & administratieve versoepeling.

De IT-onderneming waaruit Deskflow is ontstaan, had jaren geleden een afdeling die instond voor het installeren en onderhouden van computernetwerken bij klanten. Dagelijks waren techniekers op de baan om reparaties uit te voeren, nieuwe installaties uit te voeren, leveringen te verzorgen, …. Uiteraard bracht dit enorm veel administratie met zich mee, die dagelijks verwerkt moest worden. Deze erg tijdrovende bezigheid deed zaakvoerder Dennis De Cock op zoek gaan naar mogelijkheden op de markt om dit administratief eenvoudiger te verwerken. Liefst van al moest dit een internetgebaseerd platform zijn, dat werken op afstand mogelijk kon maken.

Beschikbare toepassingen op de markt waren destijds vooral boekhoudkundig en zelden cloud based. Dennis laat zijn boekhouding echter liever over aan zijn accountant en zocht dus eerder een zuiver operationele tool om zijn workflow vlotter te laten verlopen. Helaas was dit product niet op de markt te vinden. En zo ontstond Deskflow!

Met een jarenlange ervaring in ERP-implementaties als basis, weten Dennis en zijn medewerkers als geen ander waar de pijnpunten liggen bij de opbouw van een ERP platform. En ook hoe een dergelijk ERP pakket zo uitbreidbaar mogelijk kan gemaakt worden.

Het Deskflow team heeft jarenlang hard gewerkt aan het platform en doet dit nog steeds. Elke maand groeit het pakket verder met allerhande updates en nieuwigheden. Het is onze ambitie om een zo compleet mogelijk ERP platform aan te bieden dat past op de noden en vragen van onze klanten!

ERP moet terug een positief gevoel geven aan ondernemingen!

Dennis De Cock – Deskflow

Enkele van onze klanten