Koppel Deskflow met DocuSign

100% rechtsgeldige ondertekening van je documenten

Laat documenten digitaal goedkeuren met DocuSign

Alle verkoopdocumenten kunnen digitaal verstuurd worden via DocuSign met het oog op elektronische ondertekeningen. De status van de goedkeuring of weigering kun je eenvoudig opvolgen binnen Deskflow. Dit kan voor iedereen die werkt met Deskflow.

Hoe werkt het?

Met de geïntegreerde koppeling van DocuSign kan je alle verkoopdocumenten elektronisch versturen voor goedkeuring. Via DocuSign wordt het document voorzien van een digitale ondertekening die 100% rechtsgeldig is. De status van elk verkoopdocument kan je opvolgen in Deskflow. Het werkt heel eenvoudig: je hoeft enkel je gegevens op te geven in de instellingen. De koppeling is per gebruiker instelbaar.

Wat zijn de voordelen?

  • Tijdswinst

    Documenten hoeven niet meer via e-mail aangeleverd te worden voor goedkeuring. Maak gebruik van een volledige oplossing voor je goedkeuringsproces.

  • Een totaaloplossing voor de ondernemer

    Een volledige oplossing voor een betere klantenopvolging. Een ijzersterke combinatie voor iedere ondernemer.

  • Ondertekende documenten meteen beschikbaar

    Documenten voorzien van een handtekening zijn onmiddellijk beschikbaar op het platform van DocuSign en rechtstreeks in Deskflow.

Meer informatie

Bespaar tijd, geld en bomen met DocuSign.

Naast elektronisch ondertekenen kun je nu ook alle overeenkomsten digitaal voorbereiden, actie ondernemen en beheren. Zo lever je een betere ervaring voor klanten en medewerkers.

Meer informatie via de website.